close
Download our Mobile App for free With the instant messaging feature, Messaging is now live, start using it now!
Всё Меню

Турецкие Запросы И Предложения Запросы

Вы просматриваете публикации Пост о Продажах в категории Турецкие запросы и предложения.

istediğiniz boyutlarda ve ölçülerde aliminium ve demir havlupan üretimimiz vardır iyi çalışmalar

Kendi imalatım olan tamamen orijinal deri ve mumlanmış su geçirmez kumaş kullanarak tasarladığım kamp çantalarını ve gündelik çantaları satmak istiyorum.

Güncel olarak İthalat ve İhracat yüklemeleriniz için Havayolu, Karayolu, Denizyolu ve Demiryolu olarak sizlerden gelecek olan taleplere istinaden rekabetçi navlunlarımız ile yardımcı olmak isteriz.

soğuk çekim yapan metal üreticileri, bakır imalatı yapan üreticiler, tel çekimi yapan üreticiler, kablo çekimi yapan üreticilere hadde kalıpları imalatı yapmaktayiz hadde kalıbı imalatı yapmaktayız soğuk çekim yapan metal bakır prinç gibi sektörlere kalıp imalatı yapmaktayız

Fuarı için catering, hostes, tercüman vs. eksiklerinizde sizinle çalışmak isteriz. Geri dönüşlerinizi bekliyoruz. Fiyat listemizi dilerseniz paylaşabiliriz. İletişim için isterseniz burdan isterseniz whatsapp üzerinden dönüş yapabilirsiniz.

Kraft ve polietilen ürünlerinin pazarlaması alanında öncü bir hizmet sağlayıcısı olarak öne çıkıyor. İnovasyon ve sürdürülebilirlik konusundaki taahhüdümüz, çeşitli ambalaj çözümlerimizde üstün kalite, geri dönüşüme uygunluk ve malzeme kalitesinin birleşiminde kendini gösteriyor.

gaziantepte kılıf üretimi yapan bir firmayız kendi imaalathanemiz var geri dönüş yaparsanız detaylı bilgi verebiliriz

her türlü halı ihtiyaçlarınızı karşılayabilirim, numaram 053225

Sizlere sektördeki deneyimimiz ve taşımacılık alanındaki uzmanlığımızı sunmak için heyecanlıyız. Yurtdışına mal taşıma konusunda uzmanlaşmış bir lojistik şirketiyiz ve sürekli olarak müşterilerimize en iyi hizmeti sunma amacındayız.

Denim+ non denim+çorap+elbise Kendi markasını oluşturmak isteyen Kazakistan firmaları ile iletişime geçmek istiyoruz.

Поддержка Whatsapp Вернуться Наверх