close
Download our Mobile App for free With the instant messaging feature, Messaging is now live, start using it now!
كل القائمة

Adım Ib***** F*****i, ******* Şirketi'nin satış asistanıyım. Biz, Fas'ın Kazablanka şehrinde bulunan, güvenlik ekipmanlarının ithalatı, distribütörlüğü ve montajı konusunda uzmanlaşmış bir şirketiz. COFAL, kalite, yenilik ve takip konularına bağlıdır; müşterilerimiz arasında bankalar, finansal kuruluşlar, şirketler, idareler, havaalanları ve oteller bulunmaktadır. Şu anda gelecekteki projelerimiz için çeşitli güvenli seçenekleri değerlendiriyoruz ve sertifikalı kasalar ile ilgileniyoruz. Lütfen bize en son katalogları, sunduğunuz kasa çeşitleriyle ilgili detaylı bilgileri, ilgili fiyatları ve sertifikaları içeren şekilde göndermenizi talep ediyoruz. Müşterilerimiz tarafından istenen belgeleri aşağıda bulabilirsiniz: • A2P • VDS Lütfen bu bilgileri en kısa sürede sağlayabilir misiniz? Bu talebinize hızlı yanıt verdiğiniz için teşekkür ederiz ve umarız Bumil Safe ile işbirliği yapma fırsatını yakalarız.

I want security and safety equipment Please reply and send via e-mail a file of all your products

We are a new company in Jordan. We want companies working in the field of public safety

Hi there, looking for Superior line man tool and safety equipment Please see attached the list of equipment.

I am as a supplier and tenderer all kinds of fire and safety related items. I need large number of fire equipment quatation busier, catalogue like fire truck, chamical tender, prime mover, turex ,fire hose, firemen suit portable fire pump midterm

I need the technical sheet with all the safety instruments and an estimate for an lpg skid station for filling gas cylinders with delivery to Bamako.

الدعم Whatsapp العودة إلى الأعلى